Τρόποι Αποστολής & Παράδοσης Προϊόντων

Παραλαβή από το Κατάστημα κατόπιν επικοινωνίας 2810 360 409
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00-17:00 & Σάββατο: 09:00 – 15:00
Αποστολή με μεταφορική: Η χρέωση του πρακτορείου επιβαρύνει τον πελάτη που οφείλει να ενημερώσει το πρακτορείο για τον τρόπο παράδοσης. Για παραγγελίες με κόστος μεγαλύτερο των 100 € η αποστολή Ηράκλειο – Αθήνα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Το κατάστημα δεν φέρει ευθύνη για τυχόν φθορές κατά την μεταφορά από το εκάστοτε πρακτορείο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Η αποστολή των παραγγελιών ολοκληρώνεται εντός 3-4 εργάσιμων ημερών από την εξόφληση της παραγγελίας. Εξαιρούνται τα προϊόντα απαιτούν παραγγελία, για τον χρόνο παράδοσης ενημερώνεστε μέσο email.

​ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ & ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ
Η εταιρεία sbokos.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν κάποιο προϊόν υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του.
Προτείνουμε κατά την παραλαβή να ανοίγονται τα δέματα και σε περίπτωση φθοράς να ενημερώνεται κατευθείαν η μεταφορική εταιρεία. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Σε περιπτώσεις αλλαγών και επιστροφών, η εταιρεία ανταποκρίνεται εντός 21 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

​ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Tο sbokos.gr αναλαμβάνει τη συσκευασία της παραγγελίας σας χωρίς καμία πρόσθετη δική σας επιβάρυνση.